OM ZENEGY

GLÖM ALLT VAD DU VET OM LÖNESYSTEM

icon_scroll

 

En ny generation av lönsystem

Vi arbetar för att en helt ny generation av lönesystem. Vi möjliggör det för en löneavdelning att bryta gamla arbetsprocesser och uppdatera rutiner för en mer effektiv hantering av lönearbetet. Fokus ligger på innovation och användarvänlighet för att göra upp med klassiska löneupssättningar. 

Lön på en helt nytt sätt

Vi erbjuder en ny typ av lönesystem där vikt ligger på utvecklingen och automation.

Vi älskar teknologi

Vi älskar teknik och de möjligheter den erbjuder. En av alla dessa möjligheter är ett interaktivt och molnbaserat system som kopplar ihop företaget, lönekonsulten och den anställde. Allt detta ger er allt ni behöver för den administrativa delen av lönehanteringen. 

Vår grundläggande tanke är att det inte bara ska vara roligt att spendera lönen utan även att skapa den. Därför ägnar vi all vår tid till att sätta nya standarder för löneredovisningen.


Jes T. S. Brinch

VD & Grundare

Jes T. S. Brinch

Jes Tækker Stenmann Brinch är grundare och VD för Zenegy. Han har över 15 års internationell erfarenheter inom SaaS, Webb- och Mobilutveckling, marknadsföring samt projektledning. Senast som affärsutvecklingschef på e-conomic. Tiden på e-conomic inspererade Jes till skapa sin egna affärsplan för en helt ny generation av lönesystem. Jes bär inte bara ansvaret av att leda Zenegy's strategi utan han älskar att vara delaktig i design, utveckling och kundkontakt. Jes har examen inom datavetenskap samt inom marknadseknomi vid Business Academy SydVest i Esbjerg, Danmark.

Jacob Wandt

Jacob Wandt är en av de mest framgångsrika entreprenörerna i Danmark - och är medgrundare och partner på Zenegy. Jacob har en lång erfarenhet av affärsutveckling, strategi och konceptutveckling. Han stor bakom Europas ledande redovisningsprogram, e-conomic, som var det första SaaS-företaget i sitt slag som lanserades i molnet. Jacob grundande e-conomic 2001 och har sedan dess lett företag från 0 - 100 000 kunder. 2013 sålde han e-conomic till riskkapitalfoden HG Capital, som senare såldes vidare till Vismakoncernen. Jacob har en magisterexamen i företagsekonomi och revision vid Copenhagen Business School och är auktoriserad revisor.

Jacob Wandt

Medgrundare